ROMUMETALLIN KIERRÄTYS

Kierrätämme romumetallin, kierrätämme kodin, maatalouden ja teollisuuden kaikki romumetallit. Noudamme romut pihasta nykyaikaisella nosturivarustuksella johon kuuluu tehokas magneetti. Magnetoinnin jälkeen pihamaa on puhdas teräsromuista.

Ostamme teräsromua

Ostamme jatkuvasti teräsromua. Pihaan tuotuna yli 500 kilon erät hyvitämme päivän hintaan. Isommat erät noudamme myös sopimuksen mukaisesti.

Vaihtolavapalvelu

Olemme kehittäneet myös vaihtolavapalveluamme, hankkimalla uusia vaihtolavoja ja viisiakselisen vaihtolavaperävaunun.

Pihastamme löytyy SE-romu kontti mihin voit tuoda sähkö- ja elektroniikkaromun. Pihaan tulleista romuista karsimme paljon myös ns. hyötyromua, jotka varastoimme erikseen. Näistä esim. maatalouskoneista, moni laite on löytänyt vielä uuden "kodin".

ROMUAUTON KIERRÄTYS

Suomen Autokierrätyksen organisoimassa järjestelmässä auto kierrätetään ympäristöystävällisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Ajoneuvon luovuttajan ei tarvitse ilmoittaa romuajoneuvon rekisteristä poistamisesta. Kiteen Tarvemetalli Oy toimittaa tiedon romuajoneuvon vastaanottamisesta Trafi:lle rekisteristä poistoa varten, jolloin ajoneuvoverot ja liikennevakuutus päättyvät. Romuajoneuvo merkitään tuhoutuneena poistetuksi ajoneuvoliikennerekisteriin, jonka jälkeen sitä ei voi enää uudelleen rekisteröidä tieliikenteessä käytettäväksi.


Otamme vastaan myös rekisteristä poistettuja ajoneuvoja, irrallisia renkaita (myös vanteelliset) sekä akkuja. Tiukat ympäristövaatimukset takaavat ympäristöystävällisen kierrätyksen. Auton luovuttaminen romutukseen on kuluttajalle helppoa eikä rasita kukkaroa.

Otamme ajoneuvoja vastaan arkisin klo 8.00 - 16.30. Mikäli ajoneuvosi tarvitsee noudon, soittele ajoissa myyntiin, niin järjestämme kuljetuksen. Noudosta voi sopia myös sähköpostitse.

Valtakirjan ajoneuvon luovuttamiseksi romutukseen voit ladata tästä